Wat doen wij

Service en tevredenheid staan bij ons bovenaan

Websites

Websites

Als geen ander weten we hoe belangrijk een website is voor je onderneming. Je wilt niet alleen de informatie beschikbaar stellen maar ook vindbaar zijn (door Seach Engine Optimalisatie) in zoekmachines en een positieve impressie achterlaten bij de bezoeker. Een website is het online visitekaartje van je bedrijf. Het grote verschil met andere webontwikkelaars is dat App4u niet alleen bestaande plugins installeert maar ook zelf de kennis in huis heeft om maatwerk plugins te ontwikkelen waardoor we de website volledig naar wens kunnen maken. Daarnaast bieden wij hosting aan, zodat we de technische aspecten van A tot Z voor onze rekening kunnen nemen.


Vraag aan

Webapplicaties

Bij App4u zijn wij gespecialiseerd in het bouwen van maatwerk webapplicaties. Van volledig geautomatiseerde reserveringssystemen voor restaurants met betaalkoppelingen tot het vervangen van een Excel administratie. Wij hebben er ervaring mee en gaan graag de uitdaging aan om eenvoudige oplossingen te bedenken en ontwikkelen voor complexe problemen.


Vraag aan

Webapplicaties
E-commerce webshop

E-commerce webshop

Steeds meer mensen kopen spullen via het internet, dit is niet alleen makkelijk voor de consument maar ook voor de retailer. Bij App4u kunnen we hiermee helpen door een gebruiksvriendelijke webshop met betaalkoppeling op te zetten naar de wensen van de retailer. Hierbij zullen we verder kijken dan alleen de webshop door ook bijvoorbeeld aan Search Engine Optimalisatie te werken zodat de webshop vindbaar wordt via zoekmachines zoals Google, de hostingserver in te stellen en te adviseren bij conversie om de sales te optimaliseren.


Vraag aan