Portfolio

Een greep uit onze projecten voor tevreden klanten

Alfa Tickets

Alfa Tickets

Sport in Nederland is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Veel mensen moeten nog dagelijks naar de voedselbank om te kunnen eten. Meedoen aan sportevenementen is daarom voor veel mensen een luxe die ze zich niet kunnen veroorloven.

Organisatoren zijn vaak aangewezen op bestaande platformen voor ticket verkoop die extra kosten in rekening brengen voor het aanbieden van de functionaliteit. Door deze kosten en fees worden deelnemers onnodig belast met hoge ticketprijzen. Omdat sport een belangrijke rol heeft in onze maatschappij hebben we bij App4u besloten het initiatief te nemen om een gratis platform voor ticketverkoop aan te bieden aan organisatoren. We willen op die manier zorgen voor lagere prijzen waardoor ook mensen met een klein budget makkelijker kunnen deelnemen aan sportevenement.

50PLUS Rotterdam

Met trots presenteren we de website die wij voor de politieke partij 50PLUS Rotterdam mochten maken. De website is in de huisstijl van de landelijke partij en is ontworpen met de doelgroep in het achterhoofd. Er worden diverse soorten informatie en functionaliteiten aangeboden zoals de agenda, het partijprogramma en documenten voor visie en raad. Alle teksten en afbeeldingen zijn te beheren via de admin en de website is geoptimaliseerd voor vindbaarheid op zoekmachines.

50PLUS Rotterdam
SurpriSeat

SurpriSeat

SurpriSeat is een webapplicatie waar bezoekers een abonnement kunnen afsluiten, met dit abonnement krijgt de abonnee iedere maand een reservering toegewezen bij een restaurant in de buurt. De abonnee weet van te voren niet bij welk restaurant de reservering is geplaatst. 2 uur voor de reservering wordt de abonnee verrast met een melding bij welk restaurant in de buurt de reservering is geplaatst en kan de abonnee samen met vrienden of familie uiteten. De betaling van het restaurant wordt automatisch geregeld door de software van SurpriSeat.

SurpriSeat cadeaukaarten webshop

Na de live gang van SurpriSeat bleek er steeds meer vraag te ontstaan naar cadeaukaarten zodat gebruikers een eenmalig diner of arrangement cadeau kunnen doen aan iemand anders. We hebben hierop ingespeeld door SurpriSeat geschikt te maken voor cadeaukaarten en een aparte webshop te openen waar mensen een fysieke cadeaukaart kunnen bestellen. Na een bestelling wordt de cadeaukaart verzonden en uiteindelijk kan de ontvanger van de cadeaukaart de cadeaukaartcode invoeren op de website voor een verrassingsdiner.

SurpriSeat cadeaukaarten webshop
Praktijk voor meditatie, healing & reading

Praktijk voor meditatie, healing & reading

Irene Marijt heeft een praktijk voor meditatie, healing & reading gevestigd in Ter Aar. In opdracht hebben wij een website ontwikkeld die informatie geeft over haar praktijk. We hebben hierbij een nieuwe huisstijl ontworpen die een impressie geeft van de praktijk. Naast de informatieppagina's hebben we een gastenboek ontwikkeld waar mensen een reactie achter kunnen laten.